Studio77

Studio77

Vi vill erbjuda våra kunder en skön stunds träning i en härlig & återhämtande miljö. Vi tror att även den tyngsta träningen kan vara mentalt återhämtande när den sker i rätt miljö. Vi vänder oss till dig som gillar litet och personligt. Du som vill ha känslan av att komma hem “men ändå inte”. Du som vill träna på en plats med färre intryck och i en genomtänkt miljö där du kan koppla bort vår tids ständiga brus.

Boutique gym – träning på egen hand

Vårt boutique gym är utrustat med hantlar, kettlebells, medicinbollar, olika typer av gummiband, trx, pilatesbollar, foamrollers, roddmaskin och andra funktionella redskap. Studion är bemannad på oregelbundna tider, men det finns möjlighet att träna på egen hand i studion. Ta kontakt så berättar vi mer.

Bara Du & din tränare

Studio77 är den lilla personliga studion där du står i centrum. När du tränar personlig träning är det bara du och jag (din tränare) i studion. Väljer du att träna i grupp så är grupperna små med plats för 4-6 deltagare.

Studio77 finns på Nedre Långvinkelsgatan 77 i Helsingborg. Studion är bemannad på oregelbundna tider så ta gärna kontakt om du vill titta inom.

Small Group Training

Detta är ett fantastiskt koncept för dig som vill ha nära coaching men gillar gruppträningens energi och dynamik. I små grupper på 4-6 personer tränar vi med olika fokus. Exempel på grupper kan vara knä/höftstabilitet, rörligare rygg, träning för dig som är senior, kom-igång-kurs osv.
Är ni ett gäng på minimum 4 person så har ni möjlighet att starta en egen Small Group där jag designar träningen utifrån era mål.

Träning utomhus.

Förutom träning i studion erbjuder vi utomhusträning i liten grupp. Lördagar kl 09.30-10.30 tränar vi styrka, puls och rörlighet i Pålsjöskog under paviljongens tak. Anmälan till detta behövs då det finns max 10 platser. Hör av dig om du vill veta mer.

Maila oss på:
info@mt-akademin.se

Eller ring oss på:
0722 270 280

För info om evenemang och vad som är på gång följer du oss lättast på facebook: @mt-akademin

Varmt välkommen!

Här når du oss

E-post: info@mt-akademin.se
Tel: 072 – 227 02 80

Copyright © MT-Akademin, 2018

Här hittar du oss

Postadress:
MT-Akademin St Pedersgata 11
254 37 Helsingborg

Besöksadress vid bokad tid:
STUDIO77
Nedre Långvinkelsgatan 77
Helsingborg