Rörelseapparaten – skelett, muskler & leder

Träna upp obalanser – förebygg skador & värk

MT-Akademin tränar dig med stort fokus på ditt fysiska rörelsemönster och din hållning, oavsett varför du valt att träna med oss.

Värk & skador till följd av överbelastning och kompensatoriska rörelsemönster är vanligt förekommande och kan vi förebygga detta genom övningar särskilt designade efter just din kropp så har du vunnit många år av livskvalitet.
Ryggont kan t.ex. bero på hur du står och går i vardagen, hur ditt bäcken är positionerat och hur din höftmuskulatur ser ut. Att jobba med källan till problemet, d.v.s att stärka muskulära obalanser för att du ska ha så få fysiska begränsningar som möjligt, är grunden i vårt arbete med dig.

Sjukdomar och begränsningar

Har du en sjukdom eller en begränsning i rörelseapparaten d.v.s i skelett, muskler och leder så har du med största sannolikhet besökt en fysioterapeut eller en naprapat. Vill du nu fortsätta din träning på egen hand med hänsyn till din begränsning så kan MT-Akademin hjälpa dig. Viktigt att veta är att vi inte ställer diagnoser och vi behandlar inte sjukdomar. Vi hjälper dig med träning och gärna i samarbete med din fysioterapeut, din naprapat, läkare eller annan kontakt inom professionen.
Ta kontakt så berättar vi mer!

“Med MT-Akademin får man hjälp att träna inifrån och ut. Marika tar hand om och lyssnar på kundens behov. Jag känner att jag fått expertråd och blivit peppad med rätt motivation till min fortsatta träning. Hon ser till helheten.”

Boka tid
Här når du oss

E-post: info@mt-akademin.se
Tel: 072 – 227 02 80

Copyright © MT-Akademin, 2018

Här hittar du oss

Postadress:
MT-Akademin St Pedersgata 11
254 37 Helsingborg

Besöksadress vid bokad tid:
STUDIO77
Nedre Långvinkelsgatan 77
Helsingborg