Stressrelaterade sjukdomar

Träna bort stress & sjukdom

Stressrelaterade sjukdomar kan förebyggas och motverkas av rätt träning! Rätt träning kan bokstavligt talat rensa blodet och motverka att skadliga substanser som utsöndras vid stress når fram till hjärnan.

Har du drabbats av depression eller utmattningssyndrom kan träning kännas avlägset.
Den medicinska träningskompetensen handlar dock om att hitta rätt förutsättningar för just dig att träna. Det handlar om att anpassa träningen till rätt nivå, till rätt miljö och att successivt öka, hand i hand med kroppens förmåga att svara på träning och tillgodogöra sig de positiva effekterna. Att börja träna med en medicinsk tränare kan göra avsevärd skillnad för din väg tillbaka. MT-Akademin erbjuder träning både i hemmet, ute i naturen och på gym så alla möjligheter till anpassning finns.

Visste du att träning har minst lika stor påverkan på hjärnan som SSRI-preparat? Träning är alltså ett fantastiskt förebyggande verktyg på bred front, alla kan ju träna och vi vågar väl nästan påstå att den levereras helt utan biverkningar! Ta kontakt med MT-Akademin för att få veta hur ett träningsupplägg kan se ut för dig.

Boka tid
Här når du oss

E-post: info@mt-akademin.se
Tel: 072 – 227 02 80

Copyright © MT-Akademin, 2018

Här hittar du oss

Postadress:
MT-Akademin St Pedersgata 11
254 37 Helsingborg

Besöksadress vid bokad tid:
STUDIO77
Nedre Långvinkelsgatan 77
Helsingborg