Vad är medicinsk träning?

Ett hantverk anpassat för dig

Medicinsk träning är i sig ingen egen träningsform, utan ett sätt att förhålla sig till och applicera träning utifrån ett medicinskt vetenskapligt perspektiv.

Träningen kan bestå av olika former av styrketräning, konditionsträning, balans – stabilitets – och rörlighetsträning. Den medicinska träningen kombinerar träningsstilar och övningar helt utifrån din medicinska historia, din status och vad du tycker om att träna. Det är ett hantverk så långt ifrån färdiga lösningar som möjligt. Varje övning har ett specifikt syfte just för dig. Och hur du utför övningen är den medicinska tränarens roll att guida dig i. Med hjälp av medicinsk träning får du de bästa förutsättningarna till att må bättre!

MT-Akademin tror på att utbilda, medvetandegöra och tillämpa träning tillsammans för att ge det bästa stödet att anamma en ny livsstil, ett nytt sätt att träna eller för att göra den nya vanan till en långsiktigt hållbar rutin. Tillsammans med oss lär du dig att planera din träning på lång sikt, utifrån vad den nyaste forskningen visar.

Boka tid
Här når du oss

E-post: info@mt-akademin.se
Tel: 072 – 227 02 80

Copyright © MT-Akademin, 2018

Här hittar du oss

Postadress:
MT-Akademin St Pedersgata 11
254 37 Helsingborg

Besöksadress vid bokad tid:
STUDIO77
Nedre Långvinkelsgatan 77
Helsingborg